10 most stupid questions people usually ask in obvious situations:

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations:

1. At the movies:
When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Don’t u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I’m on local anaesthetic…..why don’t you try again.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:- Why, why him, of all people?
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the Seafood Dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5. At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years…
Stupid Question:- Oh my gosh …you have grown so much!
Answer:- Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:- Is the guy you’re marrying good?
Answer:- No, he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping….you dumb little moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it’s a miracle…. it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

[Total: 0    Average: 0/5]